Over ons

Guusje Poot werkt vanuit Gidsendienst Zeeland in Zierikzee en zij is gespecialiseerd in arrangementen op Schouwen-Duiveland en bustours en ook neemt zij de aanvragen voor cruises voor haar rekening. Ilse Maljers werkt vanuit Food by Foot in Middelburg en zij verzorgt culinaire stadswandelingen in Middelburg en arrangementen op Walcheren. Hans Corbijn tot slot werkt vanuit Wandelen op Walcheren en biedt, naast stadswandelingen, natuurwandelingen op Walcheren aan. Eén van deze drie organisatoren zal steeds contactpersoon zijn met de klant. Ze zien er naar uit om u te ontmoeten!

Ons team:

Ilse Maljers

voor Walcheren en Middelburg
Met 30 jaar ervaring als leidinggevende bij een bekende luchtvaartmaatschappij combineert Ilse deze prachtige baan met het zelfstandig ondernemerschap in haar eigen stad Middelburg en omgeving. Door in alle steden ter wereld op pad te gaan met lokale gidsen om een stad te “proeven” kwam het idee om zelf te gaan gidsen in haar eigen omgeving. Food by Foot is inmiddels een bekend concept. Samenwerkingsverbanden met de lokale horeca op prachtige hotspots in de stad zorgen voor inspirerende teamuitjes, familiedagen of bedrijfsuitjes. Op enthousiaste manier ontvangt Ilse haar gasten. Met een enorme passie om verhalen over de geschiedenis te vertellen en haar gasten de lokale culinaire specialiteiten te laten proeven biedt zij een veelzijdig beeld van de stad Middelburg en de regio Walcheren.
Bezoek Website

Hans Corbijn

natuur en wandel-tours op Walcheren
Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de detailhandel richt Hans zich sinds enkele jaren op het prachtige Walcheren. Als zelfstandig gids en boerenzoon, geboren en getogen óp Walcheren wil hij graag zijn passie en enthousiasme voor het voormalige eiland delen met anderen. Dat kan wandelend, op de fiets, op de scooter, door Middelburg of Veere of door de natuur, langs de watergangen of door het bos langs de landgoederen. Hij houdt er van om mensen te laten genieten van natuur, historie en al het culinaire wat Zeeland en Walcheren te bieden hebben op hun geheel eigen manier en tijd. Hans vindt het altijd weer een uitdaging om een mooi arrangement te bieden!
Bezoek Website

Guusje Poot

voor Schouwen-Duiveland, Bevelanden, Tholen, Sint Philipsland, bustours en cruises
Hoewel geboren en getogen in Rotterdam woont Guusje sinds 1989 in Zierikzee op Schouwen-Duiveland, waar zij haar hart aan heeft verpand. Door haar opleiding als gids heeft zij veel kennis vergaard over de (cultuur)historie en de natuur in de gehele provincie Zeeland. Samen met een team van deskundige en enthousiaste gidsen wil zij u kennis laten maken met de (soms verborgen) pareltjes en de indrukwekkende gebeurtenissen die in de loop van de afgelopen eeuwen hebben plaatsgevonden, maar u bovenal een gezellig uitstapje bieden in de provincie waar de zon net iets vaker schijnt dan elders!
Bezoek Website